Om oss

En partner, lägre kostnader, ökad trygghet

Vi på ADB Fastighetsservice är specialister på allt vad fastighetsservice heter. Vi behärskar alla grenar som har med skötsel och drift av din fastighet att göra. Men framförallt har vi koll på att även fastigheter består av människor och att vår uppgift här i världen är att leverera tjänster och lösa problem som gör dessa människors liv lite enklare.

Att ha en enda serviceleverantör som kan din fastighet på sina fem fingrar ger inte bara lägre kostnader och högre effektivitet. Det ger dig också en större trygghet i din vardag.

Vi vet att det handlar om relationer och genuin fasighetskunskap, men också om ett förtroende som är vårt att förvalta. Det gör vi genom att alltid vara steget före och arbeta förebyggande för att minimera driftstörningar.

Ofta tänker vi på lösningar innan problemen ens uppstått. Det gör att du som kund till oss sänker dina kostnader samt ökar din fastighets status och värde. Detta är vad våra kunder erfar. Ta gärna en titt på vad de har att säga om vårt samarbete.

Behöver du hjälp med delar eller helheten?

Du bestämmer och tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg som känns rätt för dig. Dina behov ombesörjs sedan utav vårt team bestående av duktiga och serviceinriktade medarbetare som är vana vid kvalitativt fastighetsarbete i högt tempo och på flera nivåer.

Genom regelbunden tillsyn och driftkontroll ser vi till att snabbt bli familjära med både din fastighet och de som bor eller arbetar i den. Allt för att öka den samlade känslan av trygghet i alla led och för att kunna förebygga eller förutse eventuella problem, redan innan de uppstår.

ADB Fastighetsservice AB grundades 1994 och ägs och drivs av Joakim Eriksson, Anders Mauritzon och Greger Nilsson. ADB Fastighetsservice är väletablerade på marknaden och har både stora och små kunder inom teknisk förvaltning och renodlad fastighetsservice – alltid med fokus på dina individuella behov.

Många av våra kunder har samarbetat med oss i många år och vi får ofta positiv återkoppling för vår pålitliga och personliga service.

ADB Fastighetsservice har kvalitetsäkrat arbetsmetoden för fastighetsservice genom att använda AFF(Avtal För Fastighetsförvaltning) integrerat med ett fullt mobilt upplägg som används direkt ute hos kund när arbetsmoment utförs.

Det är vi som är ADB

Styrelsen

Greger Nilsson

Styrelseordförande

Joakim Eriksson

Ordinarie ledamot

Anders Mauritzon

Ordinarie ledamot

Annelie Thorsson

Suppleant

Axel Nelén

Revisor

Philip Asmar

Revisor

Våra medarbetare

Anders Mauritzon

Ekonomi

Joakim Eriksson

Kundservice / arbetsledare

Greger Nilsson

Säljare / projektledare

Patrik Modig

Fastighetsskötare

Simon Nilsson

Fastighetsskötare

Angelos Athanailidis

Fastighetsskötare

Malin Karlsson

Fastighetsskötare

Sergios Alexandris

Städare

Olga Dmitrieva

Städare